Ontdek de vrijheid van het varen op het water met de Van Vossen 1050.

Deze luxe motorboot biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van een onvergetelijk avontuur op de waterwegen van Dordrecht en de betoverende omgeving van de Biesbosch. Met een ervaren schipper aan het roer hoef je je nergens zorgen over te maken. Leun achterover en laat je betoveren terwijl je comfortabel aan boord geniet van de prachtige omgeving.

De Van Vossen 1050 is ruim opgezet en biedt plaats aan een groep van maximaal 12 personen, waardoor het ideaal is voor een gezellige vaartocht met familie of vrienden.

Het huren van deze boot is altijd inclusief een ervaren schipper. Dit biedt je de mogelijkheid om te genieten van de vrijheid en flexibiliteit van het varen zonder je zorgen te maken over het besturen van de boot. De schipper staat voor je klaar om je te begeleiden naar de mooiste plekjes in de omgeving. Dat kan ook in overleg op de mooie zomeravonden. Of je nu een ontspannen cruise wilt maken door de grachten van Dordrecht, de prachtige natuur van de Biesbosch wilt verkennen of gewoon wilt genieten van de sereniteit van het varen, de Van Vossen 1050 en de ervaren schipper staan garant voor een onvergetelijke ervaring.

De boot is al beschikbaar voor een huurperiode van 2 uur, meer kan uiteraard ook. Alles in overleg met elkaar.

Voor eventuele beschikbaarheid en prijsinformatie kan je ons je gegevens sturen.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op!